Ihana Personal Training valmennus

Ihana Personal Training -etävalmennus

Haluatko olla paremmassa kunnossa ja voida paremmin? Tai tunnetko olosi jatkuvasti väsyneeksi? Haluatko muuttaa elämäntapojasi?

Ihana Personal Training -etävalmennus tähtää hyvinvoivaan kehoon, terveempään elämään, parempiin elämäntapoihin ja onnellisempaan mieleen; mikä tahansa kuntosi, lähtötasosi tai kehotyyppisi onkaan. Terveellisempi elämäntapa ja näkyvät tulokset saavutetaan liikunnalla, oikealla ruokavaliolla ja riittävällä levolla.

Halusitpa pudottaa painoa, lisätä lihasmassaa tai saavuttaa paremman yleiskunnon, voimme saavuttaa tavoitteesi yhdessä! Otan huomioon sinun henkilökohtaiset toiveesi ja tavoitteesi, joiden perusteella teen sinulle realistisen suunnitelman tavoitteidesi saavuttamiseen ja sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn kunto-ohjelman.

Ihana Personal Training -etävalmennus alkaa ilmaisella 30 minuutin konsultaatiolla (puhelinsoitto/Skype/WhatsApp). Tämän jälkeen teemme sinulle henkilökohtaisen ohjelman, joka sopii elämäntyyliisi ja tavoitteisiisi.

Ota ensimmäinen askel ja varaa ilmainen 30 minuutin tapaaminen lähettämällä sähköpostia minulle: jonna (@) ihanawellness.com.

Mitä hyötyä Ihana Personal Training -etävalmennuksesta on?

Ihana Personal Training -etävalmennus on taloudellisesti parempi vaihtoehto kuin että maksaisit henkilökohtaisesta personal trainer -palvelusta kuntosalilla. Teen juuri sinun tarpeisiisi ja rahapussillesi sopivan valmennuspaketin. Autan sinua saavuttamaan terveelliseen elämäntyyliin liittyvät tavoitteesi; kuntoilitpa sitten kotona, kuntosalilla tai jossain muussa valitsemassasi paikassa. Tarjoan sinulle räätälöidyn kunto-ohjelman lisäksi valmennuksen ajan jatkuvan yhteydenpidon, ravintoon liittyvää ohjeistusta, motivaatiota sekä tukea saavuttaaksesi hyvinvointiin liittyvät tavoitteesi.

Valmennus toteutetaan Skypen, WhatsApp:n ja sähköpostin välityksellä. Kokemukseni mukaan tämä valmennustapa toimii erinomaisesti ja olenkin saanut aikaan hienoja tuloksia asiakkaideni kanssa! Etävalmennus on todella joustava vaihtoehto tarpeisiisi.

Ihana Wellness Personal Training -valmennuksen periaatteet

Personal Trainerina ja hyvinvointivalmentajana haluan rohkaista ihmisiä tekemään liikunnasta osan heidän jokapäiväistä arkeaan ja viikoittaisia rutiinejaan hyötyliikunnan ja rasittavan kuntoliikunnan yhdistelmänä. Liikunnan ei pitäisi lähtökohtaisesti  olla liian vaikeaa tai missään nimessä rangaistus; sen pitäisi olla jokaisen perustarve niin kuin terveellisen ruuan ja riitävän unen. Jos kehostaan ei pidä huolta, ei se toimi optimaalisesti. Terveellisen ja Ihanan elämäntyylin kulmakivet ovat liikunnan lisäksi ravinteikas ruoka, riittävä veden juonti ja levon määrä.

Liikkumalla tarpeeksi arkena, rasittamalla lihaksiasi riittävillä vastuksilla ja aerobisella treenillä, syömällä ravintorikasta ja monipuolista ruokaa sekä lepäämällä tarpeeksi jaksat arjessa parhaimmalla mahdollisella tavalla! Energiasi ovat katossa ja elämä on Ihanaa!

“En liiku sen takia, että vihaan kehoani. Liikun, koska rakastan kehoani ja haluan pitää siitä huolta.”

Haluan myös kannustaa ihmisiä terveeseen ja realistiseen suhtautumiseen omaan kehoonsa. Terveellinen ja Ihana elämä eivät tarkoita täydellistä pyykkilautavatsaa tai syömisen kohtuutonta rajoittamista. Se tarkoittaa tasapainoista ja hyvää oloa. Uskon tasapainon tärkeyteen sekä rentoon elämänasenteeseen. Terveelliseen elämäntyyliin tai painonpudotukseen ei ole oikotietä; jos haluat muuttaa elämäntyyliäsi, voida paremmin, olla virkeämpi ja onnellisempi, muuta elintapojasi yksi kerrallaan. Muodosta tapoja, jotka pysyvät elämässäsi pitkäjänteisesti. Ihana Wellness Personal Training -etävalmennus auttaa sinua myös ajatusmallien muutoksessa sekä kannustaa sinua itsesi ylittämiseen!

“Sillä ei ole väliä kuinka hitaasti kuljet, kunhan kuljet eteenpäin.”

jonna haataja ihana wellness personal trainer

Personal Trainer -valmentajasi Jonna Haataja

Olen aina ollut aktiivinen liikkumaan; nuorempana harrastin vapaa-ajalla tanssia ja myöhemmin olen löytänyt intohimon joogaan, surffaukseen, juoksuun ja kuntosaliharjoitteluun. Kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin alkoi, kun muutin lukion jälkeen Lontooseen vuonna 2008. Huomasin, että en enää voinutkaan yhtä hyvin kuin aiemmin.

Hyvinvointi sai minulle kuitenkin aivan uuden merkityksen, kun muutin Australiaan vuonna 2012. Herkkä vatsani sai minut ajattelemaan ruokavaliotani uudestaan. Mielenkiintoni ravintoon, ihmisen anatomiaan sekä kehon ja mielen tasapainoon kasvoivat entistä enemmän. Oikeilla valinnoilla arjessani aloin voida paremmin kuin koskaan. Matka on ollut pitkä, eivätkä muutokset ole tapahtuneet hetkessä.

Liikuntaharrastukseni ja kiinnostukseni ihmisten hyvinvointiin sekä aito halu auttaa muita voimaan paremmin saivat minut haluamaan työskentelemään hyvinvointivalmentajana.

Näiden johdosta kouluttauduin personal traineriksi Australian Institute of Personal Trainers -opistossa. Tämän jälkeen olen kartoittanut kokemusta Perthissä, Australiassa työskennellen yksityisellä kuntosalilla, pitäen boot camp -ulkotreenejä sekä toimimalla hyvinvoinnin etävalmentajana. Olen valmentanut eri ikäisiä ja kuntoisia asiakkaita nuorista huippu-urheilijoista iäkkäämpiin asiakkaisiin. Olen myös toiminut ryhmäliikuntaohjaajana erikoistuen kehonpainotreeneihin, HIIT -treeneihin, kahvakuulatreeneihin, TRX -treeneihin sekä venyttelyyn ja kehonhuoltoon.