Coaching
Leave a Comment

Ihana olo alkaa vatsasta -verkkovalmennus starttaa 20.3.2017

Kärsitkö vatsan turvotuksesta? Tuntuuko sinusta, että osa ruoka-aineista aiheuttaa sinulle ilmavaivoja? Tunnetko usein olevasi ”tukossa”? Haluatko tuntea olosi kevyemmäksi? Vatsavaivat eivät kuulu arkeen! Tämä valmennus antaa sinulle hyvän ja Ihanan olon oikeanlaisen ravinnon, liikunnan, stressinhallinnan sekä vatsasi ja suolistosi hyvinvoinnin kautta. Seuraava kuuden viikon verkkovalmennusryhmä starttaa 20.3.2017! Ilmoittaudu mukaan nyt!

Ihana olo alkaa vatsasta

Vatsan hyvinvoinnin kannalta on tärkeää kiinnittää huomiota ruokavalioosi, hyötyliikuntaan sekä unen ja rentoutumisen määrään. Suolistosi on herkkä elin, joka kaipaa stressitöntä elämänasennetta, huolenpitoa ja riittävästi liikuntaa, mutta ennen kaikkea terveellistä ravintoa. Jos suolisto ei ole kunnossa, koko keho kärsii, myös aivot ja mieliala. Suuri osa suolisto-ongelmista on hoidettavissa elintapojen muutoksilla.

Tämän kuuden viikon valmennuksen aikana sinä saat Ihanan olon vatsan hyvinvointia lisäämällä. Lupaamme, että valmennuksen jälkeen sinulla on Ihana olo! Varaa paikkasi valmennukseen jo nyt. Paikkoja on rajatusti!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Kenelle tämä valmennus on tarkoitettu? Mitä valmennus sisältää? Kuinka valmennus etenee? Mitä tämä vatsan hyvinvoinnin verkkovalmennus maksaa? Lue lisää Ihana olo alkaa vatsasta -verkkovalmennuksesta!

Ihana olo alkaa vatsasta verkkovalmennus netissä hyvään oloon ja vatsan sekä suoliston hyvinvointiin

Kenelle tämä valmennus on tarkoitettu?

Valmennus sopii sinulle, mikäli:

 • olet jo yrittänyt kokeilla uusia ruokavalioita, mutta et ole vielä löytänyt täysin oikeita raaka-aineita, joilla vatsasi toimii hyvin
 • sinulla on välillä turvotusta, vatsavaivoja ja ilmaa vatsassa ilman sen kummempia syitä
 • teet istumatyötä, opiskelet tai olet muuten vain vähän aktiivinen päivän aikana
 • treenaat vähän tai et lainkaan, mutta haluat aloittaa liikkumisen helposti
 • tai treenaat hyvin raskaita treenejä, mutta vain tunnin ajan päivästä kovalla sykkeellä ja muun osan päivästä istut työpöydän ääressä
 • haluat pitää itsestäsi ja vatsastasi parempaa huolta
 • haluat kevyemmän olon ja olet valmis kokeilemaan uusia ruokia
 • haluat osallistua helppoihin yhteistreeneihimme netissä helposti tietokoneeltasi, tabletiltasi tai kännykältäsi!

Valmennus sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Mitä valmennus sisältää?

Osallistuessasi valmennukseen saat kaiken tämän:

 • kattavat ohjeet vatsan hyvinvointia tukevaan ruokavalioon; mitä jättää pois, mutta ennen kaikkea mitä kannattaa lisätä arkiruokailuun
 • viikottaiset yhteiset treenit tehtäväksesi kotona
 • aineenvaihduntaa ja suoliston toimintaa tukevan taukovenyttelyn
 • valmennukseen kuuluvan informatiivisen sähköpostin kolmesti viikossa
 • viikottaisia kuunneltavia audioita vatsan ja suoliston hyvinvoinnista
 • ohjeita rauhoittumiseen, hyvään uneen ja stressinhallintaan; näillä keinoilla rauhoitat vatsaasi
 • pääsyn salaiseen Facebook-ryhmäämme, jossa voit kysyä sinua askarruttavista asioista luottamuksellisesti ja saat sitä kautta myös toisten valmennettavien tuen!

Voit tehdä liikuntaan liittyvät harjoitukset kotonasi, etkä tarvitse niihin mitään erityisiä laitteita. Tavalliset treenivaatteet riittävät. Valmennuksen aikana on suotavaa harrastaa muutakin liikuntaa omien tottumustesi mukaisesti tai jopa hieman enemmän. Treenit on suunniteltu helpoiksi ja lyhyiksi, jotta aloittamien olisi helppoa ja treenien lisäys muuhun arkikiireeseesi ja muihin harrastuksiisi onnistuu.

Voit katsoa ja kuunnella viestit sekä tehdä treenit itse valitsemaasi aikaan viikosta. Videoita ja audioita varten tarvitset vain niitä toistavan ohjelman, esimerkiksi VLC media player.

Seuraamme edistymistäsi yhdessä viikkotavoitteiden avulla. Tulokseton treenaaminen ja ruokavalion muutokset tai pelkkä tiedonvälitys ei riitä. Vain sillä on väliä, että saamme muutoksia aikaan ja vatsasi toimimaan paremmin!

Valmennusten tulokset riippuvat aina oleellisesti myös sosiaalisesta tuesta! Siksi käytämme valmennuksen ajan myös yhteistä salaista Facebook-ryhmäämme keskenäiseen tiedotukseen ja kannustamiseen.

Seuraava kuuden viikon verkkovalmennusryhmä starttaa 20.3.2017!

Varaa paikkasi valmennukseen jo nyt. Paikkoja on rajatusti!

Kuinka valmennus etenee?

Ensimmäisen viikon aiheena on ravinnon osuus toimivan vatsan hyvinvoinnissa. Syö vatsasi terveeksi! Sinulle parhaiten sopivien ruoka-aineiden valitseminen helpottuu valmennuksen ohjeilla. Käymme läpi, kuinka toteutat vatsallesi optimaalista ruokavaliota käytännössä. Terveellinen ja vatsan hyvinvointia tukeva ruokavalio ei synny pelkkiä rajoitteita asettamalla. Vatsasi ja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi kannalta juuri sinulle parhaan ruokavalion löytyminen voi viedä hieman aikaa, ja tämän valmennuksen aikana saammekin karsittua yleisimmin ongelmia aiheuttavat ruoka-aineet pois ja erityisesti täydennettyä ruokavaliotasi ravintorikkaimmilla ja vatsalle sopivimmilla raaka-aineilla. Kaikki ruoka-aineet eivät yksinkertaisesti sovi kaikille, mutta kaikelle löytyy aina vaihtoehto.

Toisella viikolla keskitymme hyötyliikunnan osuuteen hyvinvointiisi. Miten aktiivisena pysyminen vaikuttaa suolistosi hyvinvointiin? Mitä enemmän istut, sitä heikommin suolisto toimii. Saatat jopa harrastaa korkeasykkeistä liikuntaa työpäivän jälkeen, mutta se ei silti korvaa sitä, että olet ollut päivän aikana liikunnallisesti passiivinen. Kuinka toteutat vatsan optimaalista toimintaa tukevaa arkiliikuntaa käytännössä? Mikä on riittävä määrä aktiivisuutta päivän aikana tukemaan suolistosi hyvinvointia?

Kolmas valmennusviikko sisältää asiaa unesta, stressinhallinnasta ja palautumisesta. Mitä merkitystä näillä on suolistosi hyvinvoinnille? Miten rentoutuminen ja hyvä yöuni vaikuttaa vatsaoireisiisi ja kuinka voit parantaa asiaa?

Neljännellä valmennusviikolla keskitymme siihen miten syömme, sen sijaan mitä syömme. Hyvin usein kyse ei edes ole siitä, mitä syöt, vaan siitä kuinka syöt. Tällä viikolla käsittelemme myös kuidun merkitystä vatsasi hyvinvoinnille.

Viides viikko käsittelee liikunnan iloa ja sen rutinoitumista. Mikä vaikutus kehoasi sopivasti rasittavalla ja lihaksistoasi kehittävällä treenillä on ruoansulatuksesi kannalta? Liikunnan ei kuulu olla tukalaa tai vaivalloista. Liikunta on ihanaa! Miten ajoitat syömisen optimaalisesti treenin kanssa yhteen?

Kuudennella ja siis viimeisellä viikolla tiivistämme valmennuksen tärkeimmät asiat yhteen ja asetamme tavoitteita tulevaisuuteen. Kuudessa viikossa valmennuksen aikana pääset jo hyvin alkuun, mutta haluamme, että vatsasi toimii myös jatkossa! Kuinka toimit valmennuksen jälkeen?

Seuraava kuuden viikon verkkovalmennusryhmä starttaa 20.3.2017!

Varaa paikkasi valmennukseen jo nyt. Paikkoja on rajatusti!

Voit ilmoittautua mukaan tästä.

Mitä tämä vatsan hyvinvoinnin verkkovalmennus maksaa?

Kuuden viikon verkkovalmennuksen hinta on 59€.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse laskun, jolla on 14 päivää maksuaikaa.

Kaikkia valmennuksiamme koskee 100% laatutakuu; mikäli et ole tyytyväinen valmennuksen tuloksiin, saat rahasi takaisin!

Ihana Wellness hyvinvointivalmennusten yleiset periaatteet

Ihana ja hyvä olo kuuluu kaikille! Mielestämme terveellisesti syömisen ei tule olla vaikeaa. Kun osaat koota päivän ateriasi oikein, et tarvitse kalliita superfoodeja, ruokavaakaa tai kaloreiden laskemista, ja vatsasi toimii huomaamattasikin hyvin. Valmennuksessa käymme läpi kaiken, mitä tarvitset terveellisen ruokavalion kokoamiseen helposti ja erityisesti käytännöllisesti.

Ihana Wellness valmennukset tähtäävät aina hyvinvoinnin lisäämiseen ruoan ravintorikkauden ja monipuolisuuden avulla, eikä pelkkiä rajoituksia asettamalla.

Emme siis käy valmennuksessa vain läpi niitä asioita, jotka saattavat aiheuttaa yliherkkyyksiä ja joita ruokavaliosta usein ohjataan karsimaan pois; sen sijaan keskitymme valmennuksissamme aina siihen, kuinka voit lisätä hyvää oloasi, pitkäaikasta hyvinvointiasi sekä energiatasojasi ruokavaliomuutosten ja liikunnan avulla.

Valmennus parantaa elämänlaatuasi ja ohjaa sinua kohti vaivattomampaa ja terveellistä elämää, johon vatsavaivat eivät kuulu. Saavuta kevyempi olo pysyvästi ja lähde mukaan valmennukseen kohti vatsan hyvinvointia!

Keventääksesi tukalaa oloa vatsasi hyvinvoinnin ja toiminnan kannalta on tärkeää kiinnittää huomiota ruokavalioon, arkiliikuntaan sekä unen ja rentoutumisen määrään. Minimoi vatsaoireet ja aktivoi aineenvaihduntasi osallistumalla Ihana olo alkaa vatsasta -verkkovalmennukseen!

Seuraava kuuden viikon verkkovalmennusryhmä starttaa 20.3.2017!

Varaa paikkasi valmennukseen jo nyt. Paikkoja on rajatusti!

Voit ilmoittautua mukaan tästä.

// Hyvinvointivalmentajasi, Mirka ja Jonna

Mikäli sinulle jäi kysyttävää tai sinua vielä askarruttaa sopiiko juuri tämä valmennus sinulle, ota yhteyttä! :)

Mirka Tuovinen, Precision Nutrition Ravintovalmentaja, mirka (@) ihanawellness.com

Jonna Haataja, Personal Trainer, jonna (@) ihanawellness.com

Tarvittaessa lue lisää Ihana Wellness -ravintovalmennuksesta ja Ihana Wellness Personal Training -valmennuksen periaatteista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s